Ριζότο με γαρίδες, φυσικά αρωματικά, grappa σβησμένο με γαλλικό ούζο Pernod από τον Γιώργο Μαυρογιαννόπουλο

By in Συνταγες on 24/10/2011

Μία ακόμα συνταγή με την υπογραφή του Shef Γιώργου Μαυρογιαννόπουλου, εκτελεσμένη από τον Sous — shef του ξενοδοχείου Sikyon, Νίκο Μουστάκα. Δείτε μυστικά για να πετύχετε το σωστό ριζότο και τεχνικές για να το τελειοποιήσετε

Ριζότο με γαρίδες, φυσικά αρωματικά, grappa σβησμένο με γαλλικό ούζο Pernod από τον Γιώργο Μαυρογιαννόπουλο
Εκτέλεση

Leave a Reply

Your email address will not be published.